Tack för att du besöker vår skoaffär. Här tillhandahåller vi de vanligaste frågorna, såväl som svaren. Vi hoppas att klargöra och informera dig för dina online-inköp.

1, Hur beställer man?

Att köpa med oss ​​är utformat för att vara enkelt, snabbt och säkert. Innan du köper, se till att:

Du har valt rätt storlek / storlek på produkten

Är medveten om hur länge det tar den produkt som ska levereras

Den önskade mängden är korrekt

Du har läst Villkoren

När du är redo att köpa köpet klicka på Lägg till i kundvagnen och klicka sedan på "Gå till box".

Om du är en ny kund: du kommer att bli ombedd att ange information som din leveransadress, namn och betalningsuppgifter. När du har fyllt i din information kommer du att visa en orderbekräftelse sida förutom att vi får ett bekräftelsemail från oss.

Om du är en befintlig kund: vi kommer att be dig att identifiera dig själv. Om ingen av dina uppgifter har ändrats kommer du att bli ombedd att få detaljer om ditt kreditkort. När du är klar kommer du att erbjudas en bekräftelsebeställningssida och du får ett bekräftelsemail från oss.

Kom ihåg att när du trycker på "Betal nu" skickas du till det säkra området i den officiella Real Madrid-butiken. Det innebär att all personlig information som du anger är krypterad så att den inte kan läsas under resan via Internet.

2, Hur lång tid tar sändningen?

Som vanligt skulle det ta 9-15 arbetsdagar att nå din dörr. Dessutom ska vi behandla dina beställningar inom 2 dagar.

3, om det finns ett problem med de produkter jag har fått, vad ska jag göra?

Om det finns ett problem med din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart. Informera oss om problemet med din beställning och ge dig instruktioner.

4, Grossist du våra varor?

Om du vill grossist våra varor, tveka inte att kontakta oss.

5, jag letar efter produkter som inte är listade på din webbplats, kan du erbjuda?

Om i så fall kontakta oss med en bild, ett serienummer eller modellnummeret på varan. De fick mest detaljer, det enklaste och snabbaste sättet att hitta varorna på fabriken.